Janni fortæller nu, hvordan Karsten reagerede på de forfærdelige rygter, som parret blev udsat for.

Janni Ree fik en kedelig start på det nye år, da der pludselig dukkede et brev om til hendes mand, Karsten Ree, hvor der ordret stod, at Janni havde været ham utro og at hun blot ventede på, at han skulle dø, så hun kunne få en arv.

Brevet fandt Janni ud af kom fra to veninder, som hun efterfølgende har valgt at politianmelde. Hvilke veninder der er tale om, vil Janni ikke ud med,

Indtil nu har vi ikke hørt en reaktion fra Karsten Ree, og en direkte kommentar har vi også fortsat til gode. Til gengæld løfter Janni Ree sløret for, hvordan Karsten reagerede på brevet.

“Hvis ikke jeg havde fået en sms, der ledte mig på sporet af, hvem der stod bag, havde han bare brændt det og tænkt “Herregud”. Han kender mig og ved, hvad jeg står for. Så han stoler på mig og ved, der er mange tosser derude. Selvfølgelig blev han overrasket over, at det var en veninde. Men det kom ikke bag på ham, for han syntes ikke, at nogen af de to havde sjæl i øjnene. Og så synes han selvfølgelig, at det er synd for mig”. fortæller Janni Ree til SE OG HØR.

Det er ikke første gang, at Janni Ree og Karsten Ree har fået uønsket opmærksomhed.

Herunder kan du se et klip fra TV2 Østjylland, hvor de bliver præsenteret for artikler og billeder fra internettet, som de ellers troede var blevet slettet.