Nu kommer hun til Danmark.

Det globale musikikon Nicki Minaj tilføjer ekstra shows og nye byer, inklusiv København i Royal Arena, på sin længe ventede ‘Pink Friday 2 World Tour.’       

Det officielle billetsalg starter fredag 19. januar kl. 09.00, men du kan allerede fra torsdag 18. januar kl. 9.00 (23 timer) sikre dig billet i presale. Se mere herunder.

Det skriver Live Nation Denmark i en pressemeddelelse.

Nicki Minaj har gennem årene cementeret sig som en af hip-hop og popmusikkens mest betydningsfulde skikkelser. Den talentfulde rapper og sangerinde fra Queens, New York, har erobret verden med hendes enestående talent, karismatiske personlighed og kontroversielle stil.

Hendes debutalbum, “Pink Friday,” udkom i 2010 og blev en øjeblikkelig succes. Albummet indeholdt hits som “Super Bass” og “Moment 4 Life,” der ikke kun cementerede hendes position som en dygtig rapper, men også viste hendes alsidighed som en dygtig sangerinde.

Nicki Minaj er kendt for mere end bare hendes musik. Hendes unikke stil og farverige personlighed har gjort hende til et stilikon og en kontroversiel figur. Hendes skiftende hårfarver, overdådige kostumer og unikke make-up har inspireret fans over hele verden og har gjort hende til et ikon inden for modeverdenen.

Derudover har hun også medvirket i flere film.

Men nu kan danskerne opleve hende, når hun kommer til Danmark på tour.