Victoria Beckham har fået fjernet en tatovering, som hun i sin tid fik lavet til ære for sin mand David Beckham. Nu afslører hun, hvorfor hun har fået den fjernet.

I sidste måned satte Victoria Beckham gang i rygter om en skilsmisse fra den tidligere fodboldstjerne David Beckham.

LÆS OGSÅ: Efter utallige rygter: Nu bekræfter Emily Ratajkowski

Dette var forårsaget af, at en række af hendes fans opdagede, at hun havde fået fjernet sin tatovering på håndledet, som bestod af ægtemanden David Beckhams initialer.

Og den tidligere Spice Girl, der rent faktisk begyndte at få fjernet sine tatoveringer for år siden, har nu valgt at afsløre, hvorfor hun har fået fjernet tatovering. Det skete under et interview i showet ‘Today’, skriver Page Six.

“Jeg fik disse tatoveringer for lang tid siden, og de var bare ikke særlig smukke,” sagde hun, og forklarede, at både hendes mand og sønner har en lang række ‘smukke’ tatoveringer.

“Mine var bare en lille smule tykke, og de blødte en lille smule, og de var bare ikke så smukke. De så bare ikke så pæne ud. Det betyder ikke mere end det.”

“Medierne begyndte at spekulere i, om jeg forlader min mand? Nej. Jeg var bare lidt træt af tatoveringen. Så enkelt er det.”

LÆS OGSÅ: Pierce Brosnan i bommert: Kostede ham stor rolle

Der er derfor ikke en skilsmisse på vej. Derimod handler det blot om, at den i dag 48-årige tidligere Spice Girl mente, at hendes tatoveringer ikke var pæne nok, hvorfor hun fik dem fjernet.