Nu fortæller han om den svære periode.

I sidste års udgave af ‘Vild med dans’ var skuespiller Sebastian Bull med. Her dansede den 28-årige skuespiller med Asta Björk, som han nu også danner par med privat. Det afslørede parret for nylig på Instagram.

I et interview med ALT for damerne fortæller Sebastian Bull om en svær barndom, som var præget af ordblindhed, depression og selvmordstanker.

Da han var blot ti år gammel blev han meget depressiv, fortæller Sebastian Bull. Det gjorde blandt andet skolegangen svær, og i lang tid skreg han hver morgen, når han skulle i skole. Det endte med, at han i stedet kom med sin mor på arbejde i den frisørsalon hvor hun havde sin daglige gang.

I den periode gik han samtidig til psykolog to gange ugentligt.

Men en dag blev det hele for meget, for den dengang blot ti-årige Sebastian.

Læs også: Langer ud efter Christian Eriksen: Landsholdet spiller bedre uden ham

Han havde lyst til at gøre en ende på det hele, og han gik derfor op på den øverste etage i familiens hus. Her åbnede han et vindue, for at springe ud.

”Jeg ønskede ikke for selv min værste fjende at have det på den måde. Jeg havde virkelig svært ved at være til, og jeg opfattede mig selv som en belastning for mine forældre og dem omkring mig. Jeg kunne ikke se kærligheden i noget længere. Uden helt at kunne sætte ord på, hvad der var galt, så var det bare nemmere ikke at være her, tænkte jeg,” fortæller han om episoden.

Heldigvis var Sebastian bange for højder, og derfor endte han med ikke at springe.

I dag er Sebastian Bull en succesfuld skuespiller som har spillet med i flere danske film og serier.

Har du eller nogen du kender det svært?

Hvis du har svære tanker om selvskade eller selvmord, skal du kontakte Livslinjen70 201 201. De træffes alle årets dage fra 11-05.