Nu fortæller hun, at hendes mand er blevet indlagt.

Annemette Voss og familien gennemgik en skræmmende oplevelse, da hendes mand, Micky, blev alvorligt syg og måtte indlægges.

Den 40-årige ‘Den store bagedyst’-stjerne delte den angstfyldte begivenhed med sine følgere på Instagram, hvor hun fortalte om en intens nat på hospitalet ved sin mands side. Udover at være kendt fra ‘Den store bagedyst’, har Annemette Voss også deltaget i ‘Vild med dans’.

Det skriver HER&NU.

Micky var ramt af en alvorlig sygdom, der krævede indlæggelse, en rygmarvsprøve og medførte voldsomme smerter. Trods den skræmmende situation, hvor Annemette indrømmer, at hun var bange, er der nu styr på situationen.

Familien, inklusiv de to små børn, Rita og Luca, tilbragte hele natten på hospitalet, hvilket var en udfordring, da børnene ikke fuldt ud kunne forstå, at deres behov måtte vige for situationens alvor. Annemette understreger, hvor svært det er at balancere rollen som omsorgsfuld partner og mor i sådan en situation. Heldigvis er Micky nu hjemvendt fra hospitalet og er ved at komme sig.

Annemette Voss har ikke yderligere kommenteret situationen ud over det, hun har delt på Instagram.

Denne oplevelse sætter fokus på de udfordringer, som alvorlig sygdom kan medføre for hele familien, ikke kun den syge. Det er en påmindelse om, hvor vigtigt det er at støtte hinanden i svære tider og den balancegang, der ligger i at tage sig af et sygt familiemedlem samtidig med, at man skal opretholde en vis normalitet for familiens yngste.