Nu lyder der en trist melding fra den populære danser.

I 12 år har han været en del af holdet i ‘Vild med dans’.

Men i år vil vi ikke komme til at se Morten Kjeldgaard på scenen, når programmet går i gang.

Det deler han på sin Instagram-profil, hvor han i et opslag fortæller, at han har set sig nødsaget til at sige nej til at deltage i år.

“Tak for dansen… Jeg har af personlige årsager været nødt til at sige nej tak til Vild Med Dans i år,” lyder det fra Morten Kjeldgaard som fortsætter:

“Det har været 12 helt fantastiske år, og det er med en klump i maven, at jeg desværre ikke skal være en del af holdet 2024.”

Om vi kommer til at se Morten Kjelgaard i Vild med dans igen må tiden vise, i sit opslag skriver han selv “Hvad fremtiden bringer må vi se”.

Derudover takker han for opbakningen, som han har modtaget gennem sin deltagelse.

“Tak for jeres evige kærlighed og opbakning. Det har virkelig betydet meget,” skriver han til slut i opslaget og tagger Vild med dans.

Morten Kjelgaard har vundet konkurrencen med Sarah Mahfoud i 2016, og har tre gange danset sig ind på andenpladsen i konkurrencen.

Privat danner Morten Kjeldgaard par med Frederik Haun, som blandt andet er kendt fra ‘Den store bagedyst’ på DR.

I februar delte parret, at de var rejst til USA.

“Vi har rejst til den anden side af kloden, 9.000 km væk, for at begive os ud på fertilitetsrejsen i håbet om at få børn,” skrev de dengang til opslaget, hvor de også beskrev, at de aldrig havde forestillet sig, at det ville være så svært at blive forældre sammen.