Nu sætter den populære danser selv ord på situationen.

For noget tid siden åbnede Frederik Haun og Morten Kjeldgaard op på Instagram, og fortalte åbent om, at de drømte om at blive forældre.

De har blandt andet også delt, at de har været i USA i håbet om, at deres store drøm vil gå i opfyldelse.

Læs også: Det så du ikke i ‘Badehotellet’: Nu deler Amalie Dollerup særligt klip

Og nu er det lykkedes. I sidste uge kunne det storsmilende par dele en en video, hvor de fremviser en positiv graviditetstest.

Lykønskningerne er strømmet ind til parret, men der er desværre også nogle som ikke deler parrets glæde.

Og det sætter Morten Kjeldgaard nu selv ord på i et opslag på Instagram.

Først takker Morten Kjeldgaard for alle lykønskningerne som de har modtaget, hvorefter han sætter ord på de negative kommentarer:

“Nogle af jer har også gjort mig opmærksom på flere negative beskeder/kommentarer, der eksisterer på andre medier, hvor begejstringen omkring at to mænd stifter familie, mildesttalt ikke er så god 🫣
Ærligt, så er disse negative kommentarer, ikke noget som rør os, men må da indrømme, at det er skræmmende, at disse voldsomme meninger faktisk findes derude,” skriver Morten Kjeldgaard og fortsætter:

Læs også: Her afsløres de ti mest indtjenende musiknumre i 2023

“Vi ved godt, at vi berør noget, som der kommer til at koste nogle klask. Især her på de sociale medier… men dem er vi mere end villige til at tage, for at vise, at det vi gør, og dem vi er, IKKE er forkert!
TAK for opbakningen og støtten, som I giver! På den måde kan vi sammen gøre en forskel!”

Du kan se hele opslaget nederst i artiklen.

Morten Kjeldgaard er især kendt fra Vild med dans, hvor han i årevis har været en del af de professionelle dansere. Frederik Haun kender vi fra Den store Bagedyst på DR, hvor han deltog i 2021.

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun har dannet par siden 2018, og blev gift sidste år i maj.