Mette Sommer og kæresten er løbet ind i udfordringer på turen i New Zealand.

Mens det kolde, våde og kedelige vejr hærger over Danmark, er der nok mange, der drømmer sig om på den anden side af jordkloden, hvor sol og blå himmel er en del af hverdagen.

For mange af os forbliver det dagdrømme, men for ‘Vild med dans’-stjernen, Mette Sommer, er det en realitet. Hun er nemlig i New Zealand med sin kæreste, Kristian Lindegaard, og de er stødt ind i uventede problemer.

Det skriver SE og HØR.

Det, der ikke måtte ske, er nemlig sket for kæresteparret. Det løfter Mette Sommer sløret for på Instagram, hvor hun skriver følgende:

“Det sidste døgns tid har været lidt ‘stolpe ud’, som ‘Krelle’ kalder det. Jeg vil ikke komme med hele smøren, men det værste, som er sket, er, at begge vores dankort er blevet spærret”, skriver hun.

Dog er det ikke helt skidt, for parret er godt forberedt hjemmefra, og derfor har de taget ekstrakort med. Selvom de har været godt forberedte, så er der dog alligevel udfordringer med at få det til at køre på skinner:

“Vi har selvfølgelig ekstrakort med, men hele cirkusset med at skulle aktivere et andet kort til betalingsaftaler hernede fra er virkelig noget, vi overhovedet ikke kan overskue lige nu”, skriver Mette Sommer.

Hun krydser fingre for, at de blot kan få et digitalt dankort, som de selv kan sætte op via deres smartphones.

Om parret får løst problemet må tiden vise.