Parret har løftet sløret for en nyhed, der kommer til at vende hele deres liv på hovedet. Alligevel er de rigtig glade for det.

Det har ikke været nemt for Morten Kjeldgaard og Frederik Haun. Ægteparret har i flere år kæmpet for at blive forældre, og nu kan de glæde sig over, at det sker.

Det er faktisk ikke nogen hemmelighed, at de skal være forældre. Det afslørede de nemlig allerede for et par uger siden i et opslag, der blev delt på begge deres profiler på Instagram.

“Vi er ved at revne af lykke. Dét lykkedes. Vi skal være forældre til efteråret. Vi skal nok fortælle meget mere om vores rejse, når vi er landet i det hele selv. Men for nu vil vi bare gerne dele den glædelig nyhed med jer. Vi glæder os helt vildt,” skrev de i deres fælles opslag dengang.

Og nu har de løftet sløret for endnu en aftale. Det har nemlig vist sig, at de ikke blot venter én baby. Derimod skal de have tvillinger, og det betyder også, at de begge kommer til at være biologiske fædre.

Endnu engang har de løftet sløret for den fantastiske nyhed i et fælles opslag på det sociale medie. Her skriver de, at det hele dermed er endt, som de havde drømt om, da de startede processen med en rugemor.

“Glæden er dobbelt så stor! Til efteråret venter vi nemlig tvillinger, præcis som vi drømte om – det lykkedes. Begge vores embryoer, én fra os hver, er blevet til de fineste to små babyer. Det betyder, at vi begge skal være biologiske fædre,” skriver de, og fortsætter:

“Det kan slet ikke beskrives med ord, hvor lykkelige vi er på den her bryllupsrejse. Shit, vi får travlt.