Aprilsnaren faldt bestemt ikke i god jord.

Den 1. april er traditionelt en dag, hvor folk skal være ekstra skeptiske over for de historier, de støder på, især på sociale medier og i nyhederne. Dette skyldes, at det er almindeligt at lave aprilsnarre på denne dag. Mens mange af disse spøgefulde indslag kan være underholdende og få folk til at smile, ender nogle gange dem, der står bag spøgene, med at blive kritiseret. Sangeren Basim forsøgte sig med en aprilsnar, men ikke alle satte pris på hans forsøg på humor.

Det skriver mediet Newsner, som har været i kontakt med Basim.

Læs også: Kæmpe overraskelse i ‘Badehotellet’: Nu sætter Amalie Dollerup ord på det

I går var der ekstra grund til at tage nyheder med et gran salt, da det var den første april, en dag hvor det er populært at lave aprilsnarre.

Basim var blandt dem, der besluttede at lave en spøg. Han lagde billeder af en ultralydsscanning op på sin sociale medieprofil og annoncerede, at han snart skulle være far.

“To bliver til tre. Vi har set frem til at dele denne nyhed med jer, særligt i dag, for at undgå, at pressen blæser det op til en stor nyhed,” skrev han ved billedet, hvilket ved første øjekast fik det til at se ud, som om han ventede et barn.

Til trods for at han inkluderede et hashtag, der var “aprilsnar” stavet bagfra, troede mange stadig på nyheden og sendte ham lykønskninger.

Ikke alle fandt dog joken sjov, og Basim har derfor måttet undskylde gennem en Instagram-story, som er en type opslag, der automatisk forsvinder efter 24 timer.

Det oprindelige opslag har Basim ifølge Newsner siden valgt at slette.