Keenan Cahill, der var en af de første store YouTube-stjerner, er gået bort i en alder af 27 år.

Den amerikanske YouTube-stjerne Keenan Cahill, der var en af de første til at bruge platformen til at opnå kendisstatus, er gået bort.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Nu er rapper far til 12

Cahill havde mere end 700.00 abonnenter på sin kanal på YouTube, hvor hans videoer er blevet set mere end 500 millioner gange.

Nyheden bliver bragt af det amerikanske medie TMZ, der oplyser, at de har fået dødsfaldet bekræftet af Keenan Cahills manager, David Graham.

Det lyder, at den kun 27-årige mand blev opereret i hjertet den 15. december. Desværre gik det ikke, som det skulle, da der var flere komplikationer fra indgrebet, der gjorde, at man var nødt til at lægge ham i respirator.

To uger efter operationen, døde den amerikanske stjerne. Det skete torsdag den 29. december på et hospital i Chicago, efter der blev truffet en beslutning om at slukke for hans respirator.

Keenan Cahill fik sit helt store gennembrud i 2010, da han delte en video af, at han sang med på Katy Perry-sangen ‘Teenage Dream’. Det satte gang i en karriere, der bød på samarbejder med en lang række kendisser.

Blandt andet hjalp 50 Cent med at sætte gang i hans karriere, da han og Cahill indspillede en video til hans hit ‘Down On Me’, som naturligvis blev delt på YouTube, hvor den blev et stort hit.

Ikke nok med det, så nåede han også at samarbejde med en lang række andre stjerner, hvilket omfatter både Jennifer Aniston, Flo Rida, Tinie Tempah, Maroon 5, Cody Simpson, Jason Derulo, Big Time Rush, Glee, The Wanted, LMFAO, Drake Bell, Justin Bieber og Gym Class Heroes.

Ifølge TMZ var han blevet diagnosticeret med en sjælden genetisk lidelse, da han var barn, der på dansk har navnet Maroteaux-Lamys syndrom.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører: Derfor gør jeg det

Det er en diagnose, der får nogle også betyder, at de får problemer med hjertet, hvilket gjorde sig gældende for Cahill. Dette var årsagen til, at han havde brug for den operation, der desværre endte med at koste ham livet.